"Путин, уйми своих опричников!": росіяни у Москві вийшли на вулиці (фотофакти)

Мітингувальники вимагають негайно звільнити політв'язнів та скасувати репресивну статтю.

Мітингувальники у Москві. Фото: Грани.ру.

У Москві на площі Яузських воріт проходить мітинг на підтримку Ільдара Дадіна та інших політв'язнів, за скасування "мітингової" статті 212.1 КК. Про це пишуть "Грани.ру", передають Патріоти України.

В акції беруть участь близько 400 осіб. Вони тримають плакати: "Каждый, кто думает - враг?", "Путин, уйми своих опричников", "Конституцию нужно читать детям, ведь это самая добрая сказка".

"Мы выходим на этот митинг, чтобы потребовать от властей соблюдения положений Конституции РФ, гарантирующих гражданам свободу собраний и право на выражение своей гражданской позиции, - говориться у зверненні організаторів. - Мы также требуем отмены позорной и репрессивной ст. 212.1, прекращения уголовных дел в отношении активистов и немедленного освобождения Ильдара Дадина! Мы также выражаем поддержку другим политически заключенным: Ивану Непомнящих, Дмитрию Бученкову, Дарье Полюдовой, Алексею Сутуге и многим, многим другим, которые томятся за решеткой безосновательно".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...