Пи*дец, мокши ох*ели: Мережу обурили висловлювання росіянина про кримських татарок

Антона Чадського за розпалювання національної та релігійної ворожнечі запропонували притягти до кримінальної відповідальності.

Антон Чадський. Фото:YouTube

В Україні почали вимагати відкрити кримінальне провадження щодо росіянина, автора терміна "ватник" Антона Чадського за розпалювання національної та релігійної ворожнечі. З відповідною пропозицією виступив вчений-історик Михайло Якубович, коментуючи його висловлювання про кримських татарок. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

Як відомо, Чадский, який нині проживає в Україні, спочатку жорстко висловився про фігурантів справи "Хізб ут-Тахрір" (ісламської організації, забороненої в Росії - ред.), а потім обізвав кримськотатарських жінок "самками".

Під цим дописом розгорнулася бурхлива дискусія, учасники якої запропонували йому "будувати" вільну Росію "в своїй країні".

"Я за то, чтобы в Украине не хозяйничали российские шовинисты со своими замашками старшего брата. Сами разберемся", - підкреслила Ельзара Абдураманова. Жінку підтримали інші користувачі Facebook, нагадавши Чадському, що "не варто гостю грубіянити господарям".

"Ко мне в комменты набежали обиженные крымскотатарские женщины с визгами, что я не уважаю их крымскотатарское достоинство, мировоззрение, честь и все такое. Таких визжащих баб показывали в хронике про чеченские кампании, когда федералы приходили по души ваххабитов, а их самки устраивали представление... Ну или как цыганки тоже мутят такие шоу перед полицией... Чего эти самки налетели на меня?" - агресивно відреагував Чадський.

Образи щодо кримчанок викликали бурхливу реакцію в соцмережі. Творця "ватника" звинуватили в ксенофобії, назвали "кремлівським чмом" і закликали використовувати такі слова "у себе вдома, в Росії".

У дискусію втрутився і відомий журналіст Айдер Муждабаєв. Він підкреслив, що так звані політемігранти прив'язалися до України і будуть "робити все, щоб так чи інакше нам нашкодити".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...