В процесі виробництва гранульованого та порошкового напою використовують зерна не дуже високої якості, а потім ще й додають ароматизатори.

Розчинна кава не настільки безпечна, як може здатися тим, хто любить вранці випити чашечку цього напою. Медики попереджають про небезпеку цього продукту, в складі якого міститься велика кількість добавок і ароматизаторів, передають Патріоти України.
Зауважимо, що мова йде не про зернову каву, а виключно про порошковий або гранульований напій, який досить популярний серед споживачів. Зазначимо, що в процесі виробництва гранульованого та порошкового напою використовують зерна не дуже високої якості. Після подрібнення каву розбавляють порошком із зерен ячменю і кореня цикорію, що допомагає здешевити вартість продукту. Потім використовують ароматизатори і підсилювачі смаку, щоб розчинна кава мала аромат натурального напою.
А гранульована кава особливо не відрізняється від порошкової, проте в цьому випадку продукт обробляють гарячою парою. Після такого процесу частка корисних компонентів, яка ще була присутня до обробки, випаровується. Виходячи з усього цього, медики рекомендують відмовитися від вживання кавового напою, замінивши його кавою з мелених зерен.
На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...
У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...