В процесі виробництва гранульованого та порошкового напою використовують зерна не дуже високої якості, а потім ще й додають ароматизатори.

Розчинна кава не настільки безпечна, як може здатися тим, хто любить вранці випити чашечку цього напою. Медики попереджають про небезпеку цього продукту, в складі якого міститься велика кількість добавок і ароматизаторів, передають Патріоти України.
Зауважимо, що мова йде не про зернову каву, а виключно про порошковий або гранульований напій, який досить популярний серед споживачів. Зазначимо, що в процесі виробництва гранульованого та порошкового напою використовують зерна не дуже високої якості. Після подрібнення каву розбавляють порошком із зерен ячменю і кореня цикорію, що допомагає здешевити вартість продукту. Потім використовують ароматизатори і підсилювачі смаку, щоб розчинна кава мала аромат натурального напою.
А гранульована кава особливо не відрізняється від порошкової, проте в цьому випадку продукт обробляють гарячою парою. Після такого процесу частка корисних компонентів, яка ще була присутня до обробки, випаровується. Виходячи з усього цього, медики рекомендують відмовитися від вживання кавового напою, замінивши його кавою з мелених зерен.
Повідомлення про знайдені при обшуку в Єрмака окультні предмети наштовхнули на важливу тему. Навіть поява пізніше версії, що про "ляльку вуду" тощо — це такий жарт, не скасовує ані важливості, ані теми. Адже чимало людей пам'ятають кількість амулетів, ...
Популярний міф про те, що у жінок мозок деградує швидше, ніж у чоловіків, спростували науковці з Університету Осло. Як виявилося, процес нормального старіння не чинить на жіночий мозок сильнішого впливу, ніж на чоловічий. Про це йдеться у дослідженні, ...