В процесі виробництва гранульованого та порошкового напою використовують зерна не дуже високої якості, а потім ще й додають ароматизатори.
![Розчинна кава гірше, ніж натуральна. Фото: соцмережі.](/images/2018/10/09112755_ak_large.jpg)
Розчинна кава не настільки безпечна, як може здатися тим, хто любить вранці випити чашечку цього напою. Медики попереджають про небезпеку цього продукту, в складі якого міститься велика кількість добавок і ароматизаторів, передають Патріоти України.
Зауважимо, що мова йде не про зернову каву, а виключно про порошковий або гранульований напій, який досить популярний серед споживачів. Зазначимо, що в процесі виробництва гранульованого та порошкового напою використовують зерна не дуже високої якості. Після подрібнення каву розбавляють порошком із зерен ячменю і кореня цикорію, що допомагає здешевити вартість продукту. Потім використовують ароматизатори і підсилювачі смаку, щоб розчинна кава мала аромат натурального напою.
А гранульована кава особливо не відрізняється від порошкової, проте в цьому випадку продукт обробляють гарячою парою. Після такого процесу частка корисних компонентів, яка ще була присутня до обробки, випаровується. Виходячи з усього цього, медики рекомендують відмовитися від вживання кавового напою, замінивши його кавою з мелених зерен.
Ліцензовані гральні заклади України регулярно проводять акції з бонусами, щоб заохотити нових гравців обрати саме їх. Casino UA та Супер Гра казино не є виключенням, а оскільки ці бренди відносно нові, то для підвищення інтересу клієнтів вони пропонуют...
Аналітики DeepState повідомляють про просування росіян біля Часового Яру, у Кліщіївці та Красногорівці Донецької області. "Ворог просунувся біля Часового Яру, в Кліщіївці та Красногорівці", - йдеться в повідомленні.
. Нагадаємо, на думку аналітиків Ін...