Рада і зрада: Скільки отримує "правильний депутат" за "потрібне" голосування, - екс-нардеп

При цьому політик заявив, що у нього, на жаль, немає ніяких доказів подібних махінацій в Раді.

Єгор Фірсов. Фото: РБК.

Українські парламентарії отримують від 10 тис. доларів за голосування у Верховній Раді. Про це сказав в прямому ефірі українського телеканалу колишній нардеп Єгор Фірсов, передають Патріоти України.

Він заявив, що фінансово мотивують також нардепів з пропрезидентської фракції БПП. Окрему плату, за словами Фірсова, також отримали депутати груп "Воля народу" і "Відродження" за те, що залишили свої фракції. Ці групи фінансуються олігархами.

При цьому політик заявив, що у нього немає ніяких доказів подібних махінацій в Раді: "У мене немає якихось доказів у вигляді фото чи відео, і я не можу з цим звернутися в НАБУ, але я знаю про те, що депутатам платять за їх голосування, шкала йде від 10 тис. доларів".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...