"Разрешили, а потом передумали": У мережу виклали відео, як розігнали мітинг "Обдурений Крим"

Організатори мітингу висунули поліцейським документи і розповідали про закони, але у відповідь правоохоронці стверджували, що даний захід не погоджено.

Мітинг "Обдурений Крим" вирішили таки заборонити. Фото: скріншот з відео.

В окупованому Росією Криму поліцейські розігнали акцію протесту під назвою "Обдурений Крим", учасники якої виступили проти так званих влади півострова. Про це повідомляє російська радіостанція "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

Акція "Обдурений Крим" повинна була відбутися в Сімферополі. Організатори протесту мали намір вивести на площу до тисячі чоловік, а в місцевих ЗМІ були надруковані фото офіційних листів МВС і міської адміністрації про погодження мітингу.

Однак, зазначають журналісти, також з'явилася інформація про те, що влада не дозволяють проводити захід. У підсумку в сквері перед Палацом профспілок зібралися кілька десятків людей, і туди ж прибули співробітники поліції, які заборонили починати акцію протесту.

У свою чергу, організатори мітингу висунули поліцейським документи і розповідали про закони, але у відповідь правоохоронці стверджували, що даний захід не погоджено. У підсумку "Обдурений Крим" проводити не стали, а кількох активістів затримали. Також організатори мітингу "Обдурений Крим" направили президенту РФ Володимиру Путіну заяву, в якій звинуватили так звану владу Криму в корупції, некомпетентності і в обмані громадян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...