"Рейтинг Саддама Хуссейна, як і Путіна, також був високим": Обама нагадав американцям, на кого орієнтується Трамп

Президент США підкреслив, що Республіканська партія виступала проти Путіна, і сказав, що не називає президента Росії своєю рольовою моделлю, незважаючи на те, що їм доводиться разом працювати.

Барак Обама. Фото: ivona.bigmir.net.

Барак Обама назвав президента Росії Володимира Путіна рольовою моделлю для кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа. Про це діючий глава США заявив під час свого виступу на підтримку президентської кампанії кандидата на пост президента держави від Демократичної партії Гілларі Клінтон, повідомляє The Guardian. Новину передають Патріоти України.

«Подумайте ось про що: він (Путін) сильний хлопець. Рейтинг його підтримки становить 82%. Рейтинг підтримки Саддама Хуссейна становив 90%. Таке трапляється, коли саджаєш до в’язниці всіх інакомислячих. Подумайте над тим, що ця людина – рольова модель для Дональда Трампа», – сказав Обама. Він також зазначив, що раніше Республіканська партія виступала проти Путіна, і сказав, що не називає президента Росії своєю рольовою моделлю, незважаючи на те, що їм доводиться разом працювати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...