Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости, пропонують добірку рецептів бадьорячого напою, які напевно припадуть до смаку кавоманам.
Мускатний горіх, корицю, цедру потрібно змішати з 6 ложками коньяку - краще в металевому посуді, і підігріти. Після додайте туди цукор, що залишився коньяк підпаліть і вилийте його в цукор.
У палаючу лаву вилийте каву і гарненько розмішайте. Кава подається дуже гарячою.
Банан потрібно нарізати крупно і збити з цукром і кавою в блендері. Коли суміш стане однорідною, додати морозиво і збивати до отримання однорідної маси. Подавати в келихах.
Каву потрібно приготувати дуже міцною (50-60 г кави заварити в 500 мл води). Зварену каву в гарячому вигляді профільтрувати. Для цього потрібно використовувати спеціальні конвертики з фільтрувального паперу. (Продаються в більшості супермаркетів). До відфільтрованої кави додати сік лимона і мед.
Сік лимона надає напою дивовижний аромат, а мед - ненав'язливу солодкість. Пити цю каву потрібно з маленьких чашечок.
Ваніль 8 діб настоювати на спирті. Наступної добу приготувати сироп з 750 г води і цукру.Зварити 100 г кави в розрахунку на 250 г води. З'єднати сироп, каву і додати спирт. Розлити в пляшки, щільно закрити і витримати три місяці.
Жовтки потрібно розтерти з цукровою пудрою, при цьому одночасно додавати віскі.Отриману суміш вилийте в чашку і додайте чорнау каву.
На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...
У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...