​Резонансний розстріл в лікарні: Київська поліція розкрила злочин. Схоже вбивцю більш шкода ніж вбитого

Загиблим виявився шахрай та грабіжник, котрий достроково вийшов н волю за «законом Савченко», а забрав його життя ветеран АТО.

Вадим ТроянПрацівники МВС затримали чоловіка, який в київській лікарні застрелив бізнесмена. Про це під час брифінгу заявили перший заступник голови Нацполіції України Вадим Троян та керівник столичної главку НП Андрій Крищенко, повідомляють Патріоти України.

Як зазначили доповідачі, кілька днів знадобилося правоохоронцям, щоб вийти на слід зловмисника: чоловік у лікарні в Шевченківському районі застрелив 34-річного уродженця Вінниці, який останнім часом проживав в Києві і займався тіньовим обміном валюти.

Троян зазначив, що затриманий чоловік - в минулому судимий за шахрайство і в 2015 році був звільнений з місць позбавлення волі за «законом Савченко», де відбував покарання за вчинення розбійного нападу.

«Над розкриттям злочину працювали як співробітники Шевченківського управління поліції, так оперативники і слідчі столичного главку. Через кілька днів ми встановили місце знаходження підозрюваного та сьогодні о 9 ранку затримали його в Житомирі, в будинку своєї близької знайомої. Тут же вилучили вогнепальну зброю - пістолет Макарова, за допомогою якого, ймовірно, скоєно вбивство. Що стосується особистості підозрюваного - це уродженець Одеської області, в 1976 році, військовослужбовець Збройних сил України, учасник АТО», - повідомив заступник голови Нацполіції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...