Ріжуть по живому душі уболівальників: Російські бойовики хочуть знищити головний символ Донбасу - ФК «Шахтар»

Оскільки відомий футбольний клуб нагадує донеччанам про мирне життя в Україні, з точки зору терористів, треба змусити фанів перестати сподіватися на повернення чогось подібного в окуповане місто.

Стадіон "Донбас Арена" до війни. Фото: baltnews.lv.

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов переконаний, що проросійські бойовики мають намір повністю знищити ознаки мирного життя Донбасу, знищивши його головний символ - донецький футбольний клуб «Шахтар». Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

За його словами, після того, як окупанти захопили "Донбас Арену", вони увімкнули там освітлення, щоб цинічно зіграти на почуттях уболівальників. «Можу сказати, що тим, хто захопив "Донбас Арену", не потрібен мир, їм не потрібен "Шахтар", вони не чекають його повернення. Вони хочуть знищити останні ознаки колишнього мирного життя Донбасу, хочуть знищити головний символ Донбасу - донецький "Шахтар"», - підкреслив журналіст.

Денисов також зазначив, що окупанти не просто забирають під свій контроль "Донбас Арену", вони буквально знищують останню надію, ріжуть душу уболівальників. Нагадаємо, напередодні бойовики терористичної «ДНР» в рамках процедури «націоналізації» підприємств на окупованих територіях захопили Донбас Арену. У ніч на перше березня вогні стадіону футбольного клубу «Шахтар» засвітилися вперше з моменту початку збройного конфлікту на Донбасі. Подібним чином проросійські бойовики вирішили остаточно показати, що стадіон тепер контролюють вони. Коментуючи те, що відбувається генеральний директор футбольного клубу «Шахатер» Сергій Палкін заявив, що будь-яких переговорів з терористами не буде. Також він повідомив, що у команди немає доступу до стадіону.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...