Робитиме це безкоштовно: Дуже відома лобістська компанія США самостійно зареєструвала ініціативу щодо лобіювання інтересів України

Уже розроблено документ, як змінити Україну до 2030 року, щоб вона стала однією із найрозвиненіших у світі та Європі.
Сергій Тарута. Фото: Protokol.com.ua.

Представник дуже відомої лобістської компанії самостійно зареєстрував ініціативу щодо лобіювання інтересів України. Він робитиме це безкоштовно. Про це в ефірі програми "Vox populi. Голос народу" на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (позафракційний) Сергій Тарута, передають Патріоти України.

Гість програми розповів, що після зустрічі із ним та Олександром Чалим «представник дуже відомої компанії сам, самостійно зареєстрував цю ініціативу, в якій написано, що він буде лобіювати інтереси України і з точки зору тієї ситуації, яка на Донбасі, і з точки зору економічної допомоги, і лобіювання інтересів української держави».

«Це безкоштовно, на засадах, які ми між собою проговорювали, і відносно Доктрини збалансованого розвитку, нової стратегії розвитку України, і відносно «Мирного плану». Тому жодних грошей ніхто нікому не перераховує. Більш того, у нас немає між собою договору. Це його особисте бажання», – запевнив Сергій Тарута.
Гість програми також наголосив, що він є позафракційним депутатом, і що його завдання у ВРУ полягає у консолідації здорової частини суспільства навколо повного перезавантаження – і політичної, й економічної системи.
Депутат додав, що його завданням є спілкування з українським суспільством та західними партнерами, щоб змінити той тренд, який нині всіх обурює. Так, уже розроблено документ, як змінити Україну до 2030 року, щоб вона стала однією із найрозвиненіших у світі та Європі та ввійшла до 30-ки найбільш економічно розвинених країн.
Сергій Тарута наголосив, що нині світ змагається не між нафтою та газом, а за допомогою знань. Тож нині ті країни, які виробляють високоінтелектуальні продукти, є найкращими у світі. «Тому нині ми мусимо взяти модель Південної Кореї, де, з одного боку, великі компанії – металургійні, машинобудівельні, а з іншого – це новітні технології, телефони, ІТ, телебачення і все інше. Тому Україна має велику можливість. Ми кажемо, що нам треба зростати кожен рік від 10-ти до 15-ти відсотків кожного року, щоб до 2030 року бути у 30-ці найрозвиненіших країн світу», – зазначив Сергій Тарута.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...