"Родичі дітей заявили, що вожаті закрили двері на ключ": Стали відомі шокуючі подробиці пожежі у одеському таборі

Проблеми з електричною проводкою у таборі діти та дорослі помічали вже давно...

Пожежа у таборі "Вікторія". Фото: usionline.com.

Громадський активіст Євген Мельников повідомив на своїй сторінці у соцмережі, що, за словами родичів дітей з табору "Вікторія" в Одесі, електрична проводка там давно іскрила, а в ніч пожежі вожаті закрили підопічних на ключ. Новину передають Патріоти України.

“Близкие детей пишут: “Кто то из старших детей не спал начали орать и выбегать, никого не будили. Дети проснулись от криков в дыму и начали в темноте в одних трусиках босиком метаться, некоторые выпрыгивали со второго этажа, у младших детей с@а ДВЕРИ БЫЛИ ЗАКРЫТЫ НА НОЧЬ НА КЛЮЧ; вожатые закрывали чтоб дети ночью не лазили. Был хаос и паника, не могли сосчитать детей и когда выяснилось что многих нет, вожатые уже в огонь лезли и выводили. Воды не было нигде, пожарные приехали тушить было не чем”, – написав Мельников.

"Малыши голышом полночи сидели на улице. Многим родителям дозвониться не смогли, а дети не помнили номера на память. Дети там потом говорили что ни чайник ни телефон толком включать не могли, проводка постоянно искрила", - додав він.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...