"Років через 200 отримаєте": У соцмережах розповіли про "оперативну" видачу паспортів у "ДНР"

Отримати паспорти "самопроголошених республік" набагато простіше російським зіркам шоу-бізнесу, ніж пересічним прихильникам "ЛДНР" із місцевою пропискою.

Паспорт "ДНР" легко отримати тільки Джигурді? Фото: gazeta.ru.

У мережі з'явилися повідомлення про те, що для отримання "паспортів" так званої "ДНР" в окупованій Горлівці людям видають талони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на користувачів соцмереж.

Так, блогер, який пише в Twitter під ніком NecroMancer, надав інформацію з соцмережі VK, де представник однієї з сепаратистських груп розповів історію про те, як в окупованій Горлівці можна отримати "паспорт".

За його словами, люди повинні заздалегідь займати чергу за талонами, при цьому порушуючи так звану комендантську годину. Повідомляється, що в тиждень видається близько 20-25 талонів, що означає, що при приблизно 200 тисячах жителів в окупованій Горлівці на отримання так званих документів "ДНР" піде близько 200 років.

Користувачі прокоментували повідомлення про "паспорти":


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...