Росії вже ніхто не вірить. Скільки було цих припинень вогню, але завжди російська сторона їх порушувала, - нардеп Ар'єв

У ЄС неофіційно сказали, що послаблення санкцій проти РФ не буде до тих пір, поки не буде досягнуто тривалого припинення вогню строком мінімум на півроку.

Володимир Ар'єв. Фото: lb.ua.

В Євросоюзі вже ніхто не довіряє Росії. Про це на полях саміту YES заявив нардеп від БПП, глава української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв, передають Патріоти України із посиланням на "112 Україна".

"Мінські угоди виписані так, що їх не може виконати тільки одна сторона повністю за відсутності будь-яких кроків з іншого боку. Чекати там, інакше через парламент це не пройде. Наскільки мені відомо, в ЄС сказали, це не офіційно, півроку без порушення припинення вогню, тоді можна розглядати питання про скасування санкцій або зменшення їх рівня проти Росії.

Росії вже ніхто не вірить. Скільки було цих припинень вогню, але завжди їх сторона їх порушувала, і ми ніколи не мали повного припинення. була видимість. Тому в цьому випадку ніхто не говорить про те, що це припинення вогню, яке на сьогоднішній день пропонується з того боку, буде дотримано, ми не маємо жодних гарантій", - заявив Ар'єв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...