"Росія - найбільша загроза на Землі", - директор ФБР

Головний чиновник ФБР сказав під час виступу в Сенаті США, що росіяни втручаються в американську політику і що вони продовжують це робити в даний час, не дивлячись ні на що.

Джеймс Комі. Фото:http://ukrainian.voanews.com/

Директор ФБР Джеймс Комі заявив, що Росія є "найбільшою загрозою для будь-якої нації на Землі, з огляду на їх наміри і можливості". Про це йдеться на сайті Independent, передають Патріоти України.

Джеймс Комі таким чином прокоментував під час слухання в Сенаті свою позицію, під час розслідування впливу Росії на вибори в США в 2016 році. Головний чиновник ФБР сказав сенаторам, що росіяни втручаються в американську політику і що вони продовжують це робити в даний час, не дивлячись ні на що.

"Один з найбільших уроків в тому, що Росія зробить це прямо зараз. Через вибори 2016 року ці фірми знають, що це спрацювало", - сказав директор ФБР щодо загрози того, що Росія може спробувати вплинути на майбутні вибори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...