"Росія готує відхід, українські війська скоро звільнять Донбас", - екс-ополченець

"Зачистка" командирів терористів на Донбасі свідчить про те, що Кремль знищує всіх "ідейних" бойовиків з метою повернення окупованих територій Києву.

Бойовики "ДНР". Фото: ukraineunderattack.org.

Кремль готує грунт до "здачі" окупованих територій Донбасу українським властям. Про це в інтерв'ю РосБалт розповів росіянин на ім'я Олексій, який воював на боці бойовиків, передають Патріоти України.

За словами бойовика, почалася "зачистка" командирів терористів на Донбасі, що свідчить про те, що Кремль знищує всіх "ідейних" бойовиків з метою повернення окупованих територій Києву. "По моему мнению, почему поубивали всех идейных командиров? Потому что не будет никакой "Новороссии", никаких "ЛНР" и "ДНР", всем мозги по новой промоют и сдадут все обратно Украине. А от тех, кто бы мог поднять людей против этого "слива", нужно избавиться", - заявив Олексій.

"Вот Бэтмен (главарь луганских террористов Александр Беднов - ред.) больше всех орал против предательства, против кремлевских разводок – его первым и убрали", - додав він. Як стверджує росіянин, всіх непотрібних свідків серед пов'язаних з Кремлем терористів прибирають невипадково, оскільки готується відхід російських військ з території України.

"Сейчас пошла вторая волна – зачищают, снимают с должностей всех тех, кто был связан с высокими чиновниками из Москвы. Обрезают все концы. Чтобы никто никогда ничего потом не смог рассказать", - розповів бойовик. "Идея Новороссии, похоже, окончательно похоронена, но как-то нужно продемонстрировать достойный отход, прикрыть и сопроводить тех, кому на Украине больше уже нельзя будет оставаться", - додав він.

Також Олексій зазначає, що утворився кадровий дефіцит і помітно низький моральний дух серед бойовиків з місцевих жителів. "Людей у нас там мало осталось, и половина из оставшихся, из местных, воевать больше не будут - побегут домой, переодеваться. Мне уже местные ребята, с кем служил, пишут: как там, чего, можно ли куда устроиться? Собираются "встать на лыжи" - рвануть в Россию", - розповів терорист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...