Росія посилила ЧФ 40 бойовими кораблями

Окупанти продовжують озброювати флот, перетворюючи анексований півострів на військову базу.

Ілюстрація:www.ucrainarma.org

У 2015 році Росія посилила Чорноморський флот 200 одиницями озброєння і військової техніки, у тому числі - 40 бойовими кораблями. Про це повідомив командувач флотом РФ адмірал Олександр Вітко, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Тільки за підсумками 2015 ЧФ РФ отримав більше 200 одиниць нових зразків озброєння і військової техніки, близько 40 різних кораблів і суден, у тому числі три дизель-електричні підводні човни нового покоління, два з них - "Новоросійськ" і "Ростов-на -Дону"- вже прибули до місця постійної дислокації", - сказав він.

Вітко також заявив, що в минулому році на озброєння ЧФ надійшли два малих ракетних кораблі, 10 бойових катерів, 20 суден і катерів допоміжного флоту, більш 30 літальних апаратів, у тому числі сучасні багатофункціональні винищувачі Су-30СМ і комплекти безпілотників.

"Частини берегових військ поповнилися 140 одиницями новітньої автобронетанкової техніки", - додав Вітко. Він також зазначив, що всі нові надводні кораблі і підводні човни укомплектовані військовослужбовцями-контрактниками.

За його словами, в 2015 році на флот прибуло 2,4 тис. військовослужбовців за контрактом - на 10% більше, ніж в 2014 році. Ще 600 мають прибути найближчим часом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...