Росія заявляє про розкриття вбивства ватажка "Оплоту" Жиліна, звинувачують українця

Однак ще до того, як на його слід вийшли слідчі та оперативники, Микола Дідковський зміг залишити межі РФ.
Євген Жилін. Фото: соцмережі.

СК РФ по Московській області встановило кілера, який застрелив в Одинцовському районі Підмосков'я ватажка "Оплоту" Євгена Жиліна. Виконавцем злочину нібито був громадянин України Микола Дідковський, передають Патріоти України із посиланням на "Росбалт".

"Були зібрані незаперечні докази, що він був виконавцем злочину, також його впізнав потерпілий під час нападу друг і охоронець Жиліна Андрій Козар", - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, Козарю надали фотографії низки громадян, і він впевнено вказав на зображення Дідковського. Незважаючи на те, що на злочинці під час нападу були штучні вуса, а на очі натягнутий капелюх, фото Дідковського — як кілера — впізнали і співробітники ресторану "Вітерець", де було скоєно вбивство.

Ще до того, як на його слід вийшли слідчі та оперативники, Дідковський зміг залишити межі РФ. Йому заочно були висунуті обвинувачення за статтями КК РФ — 105 (вбивство), 30-й і 105 (замах на вбивство) і 222 (незаконне зберігання зброї). Суд виніс рішення про заочний арешт Дідковського. Він оголошений у міжнародний розшук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...