Росія знов порушила повітряний простір Польщі, - Мацеревич

Інциденти відбулися на кордоні Польщі з Калінінградською областю Росії.

Антоній Мацеревич. Фото: strana.in.ua.

Міністр оборони Польщі Антоній Мацеревич заявив, що російські безпілотники вторглися в повітряний простір країни на кордоні з Калінінградською областю Росії. Про це польській міністр повідомив в ефірі польського телеканалу ТVP, передають Патріоти України.

"Інциденти відбувалися на кордоні Польщі з Калінінградською областю Росії. На щастя, ми зміцнили кордон настільки, що за останні 2,5-3 місяці це були поодинокі випадки", - розповів Мацеревич.

Нагадаємо, 18 квітня у повітряний простір Польщі вторглись три російські військові вертольоти. Російські військові вертольоти порушили польський повітряний простір, пролетівши над кордоном, що розділяє Калінінградську область та Вармінсько-Мазурське воєводство, і залетіли на кілька кілометрів углиб країни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...