Росіяни будуть зловтішатися? Спортсмени скаржаться на погані умови у олімпійському селі в Ріо

У будівлях є чимало проблем - протікають труби, гарячу воду періодично відключають, а деякі стоки у ванних кімнатах просто забиті будівельною піною.
Мешканці олімпійського села вже скаржаться на погані умови. Фото: swim.by.

Спортсмени з олімпійської збірної України страждають від незадовільних умов проживання в олімпійському селі в Ріо. Українців розмістили в одній будівлі з білорусами, які раніше вже повідомляли про житлову катастрофу в готелі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

У будівлі є чимало проблем - протікають труби, гарячу воду періодично відключають, а деякі стоки у ванних кімнатах просто забиті будівельною піною. Також у деяких кімнатах періодично зникає світло, а крім того є перебої зі зв'язком та Інтернетом.

Шеф олімпійської місії Ірина Уманець розповіла, що спортсмени навіть самі вирішили помити підлогу в будинках. "У кімнатах брудно чому? Тому, що все тече, і ще заноситься з вулиці. Ми дійшли до того, що вже попросили ганчірки у них. Спортсмени сказали: "Дайте нам ганчірки, ми будемо мити підлогу, щоб тільки у нас у кімнаті не було того бруду", - заявила Уманець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...