Росіяни готують наступ на Донбасі у найближчі дні, - українська розвідка

У період 4-8 серпня ц.р. існує загроза активізації наступальних або рейдових дій терористів з метою розширення підконтрольних територій.

На Світлодарській дузі. Фото: УНІАН.

На Донбасі існують ознаки підготовки російсько-терористичних військ до бойових дій на Донецькому і Слов’янському напрямках. Як повідомляє управління розвідки Міноборони України, у період з 4 по 8 серпня існує загроза активізації наступальних або рейдових дій з метою розширення підконтрольних територій, передають Патріоти України.

"Виявлені ознаки підготовки противника до бойових дій на Донецькому і Слов’янському напрямках ("Світлодарський виступ"). У період 4-8 серпня ц.р. існує загроза активізації наступальних або рейдових дій з метою розширення підконтрольних територій", - йдеться у повідомленні. Нагадаємо, представник "ДНР" на Мінських переговорах Денис Пушилін останнім часом неодноразово погрожував Україні поновленням бойових дій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...