Росіяни «Градами» накрили Красногорівку, - штаб АТО (відео)

Терористи продовжують порушувати мінські домовленості та обстрілювати позиції українських військових із забороненої зброї.

Красногорівка. Фото: vilne.org.ua.

Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою. Починаючи з 4 години ранку російські найманці продовжили обстріли позицій ЗСУ. Всього зафіксовано 25 обстрілів, з них на Донецькому напрямку 20 та 5 - на Маріупольському. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку прес-центра штабу АТО у "Фейсбуці".

З гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях поблизу Пісків, Троїцького, Новгородського, Опитного та Красногорівки. О 5 годині ворог з міномету обстріляв опорний пункт поблизу Красногорівки та випустив при цьому 10 мін. На Маріупольському напрямку російські бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів вели вогонь по позиціях в районі Старогнатівки та Водяного.

Продовжуючи нехтувати Мінськими угодами бойовики о 5.15 неприцільним вогнем з РСЗВ БМ-21 “Град” здійснили обстріл у напрямку опорного пункту сил АТО поблизу Красногорівки. Російські найманці відкрили неприцільний вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по позиціях наших військ поблизу Авдіївки, Кам’янки, Новоселівки Другої та Пісків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...