Росіяни обстріляли Гранітне та Водяне, а також наші позиції поблизу Авдіївки та Верхньоторецького, - штаб АТО

Всього за 10 вересня зафіксовано 14 обстрілів з боку терористів на Донбасі.

На околицях Гранітного. Фото: ipress.ua.

Російсько-терористичні війська обстріляли позицію українських військовослужбовців біля міста Авдіївка і селища міського типу Верхньоторецьке Донецької області. Про це інформує прес-центр АТО у Facebook, передають Патріоти України.

Під час атаки терористи застосували гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Також бойовики обстріляли Гранітне зі стрілецької зброї. а Водяне - із гранатометів. "На луганському напрямку ворог вів вогонь із гранатометів та кулеметів по Новозванівці. Також за Новозванівкою бойовики застосували 120-мм міномети", - повідомили у штабі спецоперації. Всього за 10 вересня зафіксовано 14 обстрілів з боку терористів на Донбасі. Про можливі втрати в лавах українських військовослужбовців не повідомляється.

Незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України дотримуються Мінських угод. Сьогодні, 10 вересня 2016 року, в рамках святкових заходів, присвячених Дню Слов’янська, на головній площі міста військовослужбовці Збройних Сил України провели для малечі військово-патріотичну акцію дитячого малюнка на асфальті «Я малюю мирний танк».

Захисники України нагородили авторів кращих малюнків, а всі учасники акції отримали приємні сюрпризи. На юних мешканців міста також чекали конкурси та розваги, армійська каша та солдатські солодощі.
Малюки прикрасили військовий БТР надувними кульками та паперовими квітками, які виготовляли власноруч, а всі бажаючі –зробили фото на згадку біля військової техніки!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...