Росіяни підготувалися до наступу на Донбасі у трьох напрямках, - Міноборони (відео)

ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій, щоб адекватно відповісти на будь-який наступ чи прорив оборони.

На Донбасі на трьох напрямках спостерігається скупчення бойовиків. Ілюстрація:news.pn

У зоні АТО на трьох напрямках спостерігається скупчення бойовиків. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив заступник начальника прес-служби Генштабу Збройних сил України Владислав Волошин, інформують Патріоти України.

"Ми спираємося на ті оперативні дані, які маємо, і дійсно, на трьох напрямках, це на маріупольському, поблизу Комінтернового, це на південний захід від Донецька, у районі Мар′їнки і в районі Майорська та Зайцевого, там є скупчення, там є деякі угруповання, де є і бронетехніка, і важке озброєння", - заявив він.

За його словами, це може говорити про те, що за цими напрямками можливі удари бойовиків.

"Це може говорити про те, що, дійсно, можливо на цих трьох напрямках будуть удари. Де будуть відволікаючі, де будуть самі ці (наступальні, - ред.), поки що говорити в студії зарано. Хочу вас запевнити, що сьогодні ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій і готові адекватно відповісти на будь-який наступ чи прорив оборони", - зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...