Росіяни протягом дня гатили по позиціях українців, особливо перепало захисникам Зайцевого і Майорського

Обстріли з боку терористів не вщухають.

Красногорівка. Фото: www.autosentrum.as.

Сьогодні, 4 грудня, станом на 20.15 ворог 35 разів порушив режим тиші вздовж лінії розмежування. Зокрема, провів 6 прицільних обстрілів наших позицій у Зайцевому, Майорську, Новгородському, Опитному та Красногорівці із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

У районі Павлополя близько 20 проросійських найманців спробували атакувати наш опорний пункт, проте за півгодини бою, отримавши гідну відсіч, безславно втекли. Втрат серед наших військовослужбовців немає, втрати противника уточнюються.

Крім того, за сьогоднішній день ворог провів 21 неприцільний обстріл у бік наших позицій поблизу Пісків, Зайцевого, Новгородського, Красногорівки, Луганського, Авдіївки та Майорська. По Пісках, крім стрілецької зброї, терористи випустили 7 мін із 82-міліметрового міномета.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...