"Росіяни в СЦКК не дають гарантій припинення вогню з боку бойовиків", - Жебрівський про ситуацію в Авдіївці

Бригада електромонтажників і саперів з нашого боку не може приступити до відновлення лінії електропередач, наголосив голова Донецької ВЦА.

Павло Жебрівський. Фото:http://www.novasich.org.ua/Представники РФ в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) не дають гарантій припинення вогню в Авдіївці з боку бойовиків. Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Бригада електромонтажників і саперів з нашого боку готова приступити до відновлення лінії електропередач, однак російська сторона в СЦКК поки не надає письмових гарантій припинення вогню", - пише він.

"Координаційний центр займається також відновленням зв'язку в Авдіївці - як мобільного, так і стаціонарного. Звернулися до операторів "Київстар" і МТС, щоб найближчим часом відновили сигнал в місті", - додав він.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...