Російська агресія продовжується: На кордоні з Україною Росія взялася формувати нові військові дивізії - InformNapalm

РФ до кінця березня 2017 року перекинула щонайменше два танкових батальйони на на російський військовий полігон Кузьмінський у Ростовській області.

Росія формує нові дивізії на кордоні з Україною. Ілюстрація:DT.ua

З 2016 року в прикордонних з Україною районах Ростовської області Росії почалося формування нових дивізій. Про це повідомляє міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm, передають Патріоти України.

Відзначається, що до кінця березня 2017 року на російський військовий полігон Кузьмінський було перекинуто щонайменше два танкових батальйони, які прибули з міста Будьоннівська Ставропольського краю.

У InformNapalm повідомили, що з осені 2016 року відбувається комплектація особовим складом і технікою нового 68-го танкового полку в складі Південного військового округу Росії (ПВО РФ). За даними розвідувального співтовариства, на озброєння 68-го полку прийняті нові танки Т-72Б3.

Відзначається, що більшість військовослужбовців 68-го танкового полку складають контрактники, які були переведені з різних військових з'єднань ПВО РФ. Серед них є військові, які служили в Чечні, Осетії, Владикавказі і Абхазії.

Також наголошується, що йдуть зміни в 58-й армії ПВО РФ. Відбувається переформування 17-ї і 18-ї мотострілкових бригад, які розташовані в Чечні, у нові 70-й і 71-й полки. Планується, що вони увійдуть до складу 42-ї мотострілецької дивізії, яка знаходиться на етапі відновлення.

Південний військовий округ РФ дотикається до східних кордонів України, до нього міноборони РФ відносить також окупований Крим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...