Російська артилерія зруйнувала у Зайцевому житловий будинок, під завалами люди

На щастя, людей вдалося врятувати.

Ілюстрація:24tv.ua

У Зайцевому (Донецька область) сьогодні, 26 березня, через обстріл незаконних збройних формувань снаряд потрапив в житловий будинок, одна людина отримала поранення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Близько 5:30 в результаті обстрілу бойовиків снаряд потрапив в приватний будинок, де жила сім'я з 4 чоловік, які опинилися під завалами. Людей вдалося врятувати. Про трьох на даний момент відомо, що вони не постраждали.

Обставини події встановлюються, інформація про потерпілих і руйнування в результаті обстрілу уточнюються", - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...