Російські терористи здійснили обстріл околиць окупованого Донецька та шахти ім. Засядька

За словами Скібіцького, в більшості випадків розвідка вчасно попереджає громадськість і ЗМІ про ті дії, які планує Росія.
Шахта імені Засядько. Фото: zn.ua.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявляє, що обстріл Куйбишевського району Донецька та шахти імені Засядька здійснили російські підрозділи. Про це він заявив в ефірі проекту "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

За його словами, це відбувається з провокаційною метою. "Як відбувається провокація? По-перше провокація завжди попередньо планується. Визначаються підрозділи, які будуть здійснювати артилерійський вогонь. На ділянки, на яких буде здійснена провокація, зазвичай напередодні запрошуються журналісти. В багатьох випадках, використовуються різні вибухові речовини для того, щоб потім це видати за воронки від боєприпасів, снарядів, які нібито прилетіли з української сторони. І все це подається, як провокаційні дії або як обстріли з боку України", - сказав Скібіцький.

Він також наголосив на тому, що українська розвідка чітко і достовірно знає, де, коли і які провокаційні дії відбуваються. І, за словами Скібіцького, в більшості випадків розвідка вчасно попереджає громадськість і ЗМІ про ті дії, які планує Росія. Російська сторона цих заяв наразі не коментувала, раніше сьогодні російські та підконтрольні проросійським сепаратистам ЗМІ повідомили про те, що українська артилерія нібито обстріляла кілька районів Донецька та шахту імені Засядька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...