Російську співачку, що так любила Київ, "кинули" на гроші в анексованому Криму

Організатори гастролей Ірини Дубцової зникли з грошима, вирученими від продажу квитків.

Ірина Дубцова. Фото:irinadubcova.com.ru

Відому російську співачку Ірину Дубцову і її команду позбавили гонорару за концерт в анексованому Криму. Як повідомила артистка в своєму Instagram, організатори її гастролей незадовго до початку шоу в Сімферополі зникли з вирученими за квитки грошима, передають Патріоти України.

"Не дивлячись на те, що організатори концерту в Сімферополі зникли з грошима за 2,5 години до його початку, здали наші зворотні квитки, не оплатили водіїв, техніків, оренду залу, світло, звук, охорону тощо, ми провели концерт та хочемо висловити подяку всім, хто прийшов", - поділилася в соцмережі Дубцова.

Співачка зазначила назву компанії, яка займалася організацією її концерту. "Не все вимірюється грошима. Концерт був чудовий. А Олені Новіковій і її компанії "Інтер-концерт" ми всім колективом і повним залом сьогодні в Сімферополі бажаємо із задоволенням витратити наші гроші", - зазначила зірка.

При цьому вона додала, що через те, що сталося запланований концерт в Севастополі не відбудеться.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...