У "чистилищі" поповнення: До бази сайту "Миротворець" потрапив відомий російський клоун та дресирувальник

​Юрій Куклачов гастролює на території окупованого Криму.

Юрій Куклачов. Фото:http://www.crimea.kp.ru

Російський артист клоунади і дресирувальник Юрій Куклачов потрапив в базу волонтерського центру "Миротворець". Про це повідомляється на сайті "Миротворця", інформують Патріоти України.

Повідомляється, що Куклачов незаконно перетинав державний кордон України, а також вів незаконну концертну діяльність на території окупованого Криму.

Російський артист відвідав з гастролями окупований Севастополь у липні 2015 року, а також Ялту в серпні 2016 року. Крім того, Куклачов знову планує відвідати міста окупованої республіки Крим у червні, а також липні цього року.

Про це свідчить афіша концертів артиста, яка розміщена на його офіційному сайті.

Як відомо, Юрій Куклачов отримав славу, коли першим в СРСР зайнявся цирковою роботою з кішками.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...