Російський спецназ ГРУ різко активізувався на Донбасі, - Тимчук

Нардекп зазначив, що відразу на декількох ділянках командування окупантів "обкатує" "свіжі" ДРГ з військовослужбовців частин і підрозділів СпП ЗС РФ, особливо активно – на приморському напрямку і вздовж річки Сіверський Донець.

Спецназ ГРУ активізувався на Донбасі. Ілюстрація:http://ukr.segodnya.ua

За оперативними даними групи "Інформаційний спротив", на тимчасово окупованій території Донбасу спостерігається різка активізація на окремих ділянках диверсійних і розвідувальних груп противника, в тому числі штатних ДРГ спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ. Про це повідомив у своєму Facebook координатор групи, нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України, продовжуючи:

Судячи з усього, відразу на декількох ділянках командування окупантів "обкатує" "свіжі" ДРГ з військовослужбовців частин і підрозділів СпП ЗС РФ, особливо активно – на приморському напрямку і вздовж річки Сіверський Донець.

"Застосування таких ДРГ – "традиційно" з дотриманням усіх заходів маскування та дезінформації: військовослужбовці ЗС РФ переодягнені в "збірну" військову форму (іноді носять "знаки відмінності" формувань "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР", бувають проколи – нашиваються нашивки і шеврони вже розформованих або знищених формувань), контакти з місцевим населенням і представниками інших окупаційних формувань зведені до мінімуму, організовані автономні системи матеріально-технічного постачання", – йдеться в повідомленні ІС.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...