Росію чекають смутні часи: Чубаров про ліквідацію "Кримського федерального округу"

Російська влада приготувала анексованому Криму долю інших російських регіонів, впевнений лідер кримських татар.

Рефат Чубаров. Фото:focus.ua

Народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Рефат Чубаров заявив, що рішення президента Росії Володимира Путіна ввести Крим до складу Південного федерального округу буде супроводжуватися насадженням єдиної уніфікованої державної політики. Про це Чубаров написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Скасування з сьогоднішнього дня "Кримського федерального округу" і віднесення "Республіки Крим та міста Севастополя" до складу Південного Федерального округу свідчить про те, що вище політичне керівництво Росії підготувало окупованому Криму долю інших, власне російських територій, які виступають в якості об'єктів для насадження єдиної уніфікованої державної політики, при реалізації якої етнічне або історичне розмаїття, культурні чи мовні особливості слугуватимуть прикриттям лише до моменту повної зачистки даної території до стандартів "русского мира", - зазначив нардеп.

На його думку, РФ чекають складні часи. "А вже які стандарти "русского мира" і де завершуються його межі в поданні Путіна, вже ні у кого немає ілюзій. Росію чекають смутні часи", - резюмував Чубаров.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...