РосЗМІ повідомили про збільшення кількості потерпілих у трагічній пожежі в Кемерово

За останніми даними, госпіталізовано 12 осіб, натомість амбулаторне лікування призначено 67 потерпілим.

На місці трагедії у Кемерово. Ілюстрація:Антикор

Внаслідок пожежі у торговому центрі "Зимова вишня" у російському місті Кемерово кількість потерпілих зросла до 79 осіб, раніше повідомлялося, що постраждали 76 людей. Відповідну інформацію оприлюднила інформаційна агенція "РИА Новости" з посиланням на джерелам в екстрених службах, зазначають Патріоти України.

За словами співрозмовника ресурсу, за останніми даними, госпіталізовано 12 осіб, натомість амбулаторне лікування призначено 67 потерпілим.

Слід додати, що наразі фахівцям вдалося опізнати тіла 27 людей. Загалом, згідно офіційним даним, загинули 64 особи, зниклих безвісти наче немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...