Розбити позиції ворога: У мережі показали, як українські герої нищать терористів за допомогою безпілотників (відео)

Оператори безпілотників вели коригування вогню в онлайн режимі.

Донецький аеропорт з висоти пташиного польоту. Фото: volynnews.com.

Фонд "Сестри перемоги" оприлюднив у Мережі відео знищення позицій бойовиків "ДНР" біля аеропорту Донецька. Повідомляється, що вогньові точки було знищено наприкінці березня завдяки корегуванню вогню за допомогою безпілотників. Оприлюднили відео лише зараз в цілях безпеки, передають Патріоти України.

"Під ДАП була позиція бойовиків на узвишші 222 метрів над рівнем моря, звідки регулярно велися обстріли в сторону Опитного. Працювали з крупнокаліберної зброї. Під обстрілами опинились 93 бригада та "Карпатська Січ". Прицільну відповідь без застосування важкої артилерії було давати дуже складно, так як коригувати вогонь по позиціях на узвишші було практично неможливо", — йдеться в повідомленні Фонду.

Перший безпілотник підняли в повітря відразу після відкриття вогню з боку "ДНР". Він літав, визначаючи точні позиції, звідки бойовики стріляли. Оператори безпілотників вели коригування вогню в онлайн режимі.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...