"Розлучатися їду": На Волині спіймали генерал-лейтенанта ГРУ (фото)

Чоловік 1944 року народження при собі, окрім посвідчення і паспорта мав лист, адресований президенту США Бараку Обамі та послам США в Україні і Росії.

Документи затриманого ГРУшника. Фото: Волинь 24.У Луцьку патрульна поліція затримала громадянина Росії, який мав при собі посвідчення генерал-лейтенанта Головного розвідувального управління Генерального штабу Міністерства оборони Росії. Про це повідомило джерело "Волинь24" в правоохоронних органах, до чоловіка патрульних викликали працівники однієї зі служб таксі, передають Патріоти України.

Мовляв, він не орієнтувався у місті і не міг знайти дороги до готелю. Коли патрульні перевірили документи чоловіка, виявили при ньому посвідчення генерал-лейтенанта ГРУ Росії. Чоловік стверджував, що приїхав до Луцька "розлучатися з дружиною". Чоловік 1944 року народження при собі, окрім посвідчення і паспорта мав лист, адресований президенту США Бараку Обамі та послам США в Україні і Росії.

При ньому також була довідка, в якій йдеться про те, що він перебуває в некомерційному партнерстві з "Центром інвестиційних програм Російської православної церкви" на посаді заступника голови правління. А його сукупний дохід - не менше 80 тисяч рублів на місяць. Після перевірки працівниками СБУ його відпустили, стверджує джерело видання.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...