Розстріл інкасаторів в Одесі: подробиці трагедії (відео)

Нападу піддалася інкасаторська служба "Райффайзен банку Аваль".

На місці пограбування інкасаторів. Фото: Думская.

У центрі Одеси 10 березня невідомі зі зброєю напали на інкасаторську машину. Про це повідомляє прес-служба Приморського відділу ГУ Нацполіції в Одеській області, передають Патріоти України.

"Сьогодні, о 18.20, до чергової частини Приморського відділу поліції Одеси надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб вчинила збройний напад на інкасаторську машину на вул. Пантелеймонівській, 88", - відзначили в поліції. У місцевих ЗМІ повідомляють, що в результаті перестрілки на розі Книжкового провулка і Преображенської вулиці загинули дві людини - інкасатор і один з нападників.

За даними видання Думская, після того, як інкасаторський мікроавтобус зупинився біля магазину і працівники пішли за грошима, до машини підійшли двоє людей і розстріляли водія. Коли інкасатори вибігли з магазину, злочинці замкнулися в автомобілі. Після цього почалася стрілянина, і куля потрапила в того бандита, який, мабуть, стояв "на стрьомі".

Відзначається, що нападу піддалася інкасаторська служба "Райффайзен банку Аваль". У мережі також з'явилося відео з місця подій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...