"Розтин показав наявність рідкісної отрути": Британці підозрюють Путіна у ще одному вбивстві

Швейцарська влада заморозила ряд банківських рахунків, які можливо пов’язані із провладними російськими злодіями, після чого Олександр Перепеличний «несподівано впав і помер після пробіжки біля свого будинку у Великобританії».

Олександр Перепеличний. Фото: SMI Express.

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович вважає російського президента Путіна причетним до смерті російського викривача Олександра Перепеличного, якого знайшли мертвим біля свого будинку у Великобританії в 2012 році. Про це блогер написав у Facebook, передають Патріоти України.

Слава Рабинович оприлюднив посилання на іноземне видання The Gardian, де оприлюднено розслідування загибелі Перепеличного. “Путін може бути пов’язаний з таємничою смертю Олександра Перепеличного, людини, яка розкрила британській та швейцарській владі ту ж інформацію, що була відома Сергію Магнітському, в спробі покарати кремлівських злодіїв за крадіжку чверті мільярда доларів з російського бюджету, які фонд Ермітаж раніше сплатив у якості податків», – написав він.

За його словами, швейцарська влада заморозила ряд банківських рахунків, які можливо пов’язані із провладними російськими злодіями, після чого Перепеличний «несподівано впав і помер після пробіжки біля свого будинку у Великобританії». «Розтин показав наявність рідкісної отрути, якою іноді користуються кремлівські вбивці”, – написав експерт.

Друга загадкова смерть – загибель Сергія Магнітського, бухгалтера і аудитора, який працював у консалтинговій компанії Firestone Duncan. Смерть Магнітського в ізоляторі “Матроська тиша” в 2009 році викликала значний резонанс і стала приводом для прийняття в США закону, що вводить санкції відносно осіб, імовірно причетних до його смерті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...