Розвідка доповіла про останні втрати "гібридів" Путіна на Донбасі

За минулу добу терористи не дорахувалися п'ятьох своїх бійців, є також поранені та травмовані.

За минулу добу бойовики зазнали втрат на Донбасі. Ілюстрація:Depo.Донбас - Depo.ua

Протягом доби втрати противника склали п'ять знищених бойовиків "ДНР" і троє поранених. Крім того, вісім бойовиків були травмовані в результаті масштабної ДТП. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони в Facebook, передають Патріоти України.

Російське окупаційне командування продовжило на тиждень роботу комісії Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ в підрозділах бойовиків терористичних організація ДНР / ЛНР. Комісія працює з 22 березня і виявила численні факти приховування правопорушень і неправомірних дій ватажками бойовиків.

"Були виявлені факти звільнення заднім числом дезертирів в підрозділах 11 окремого механізованого полку (Донецьк) і 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. В результаті перевірки комісією медичних пунктів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК виявлена недостача великої кількості сильнодіючих наркотичних препаратів, зокрема знеболюючий засіб "Буторфанол", - сказано в повідомленні.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 81 раз обстріляли позиції українських військових. Поранено шість військовослужбовців сил АТО, ще двоє отримали бойові травми.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...