"Русские нас на*бали": Кримчанин порівняв життя в Дніпрі та в себе на півострові

За словами жителя окупованої території, в українському обласному центрі набагато кращі дороги, медичні послуги та ціни на продукти.

Після Криму Дніпро здається просто райським місцем. Фото: Выходной Днепр.

В анексованому Криму високі ціни на харчування, погані дороги й дуже високі ціни за комунальні послуги. Про це стає відомо з повідомлення жителя півострова, який побував у Дніпрі. Його скріншот опублікований на сторінці КРИМський УКР у соціальній мережі Тwitter, передають Патріоти України.

За його словами, в Україні доступні медичні послуги та ліки, чого немає в анексованому Криму. "А росіяни нас на*бали. За комуналку я плачу майже стільки ж, як і мій друг у Дніпрі. Скоро платитиму ще більше. Обстеження у клініці я пройшов одразу, без усіляких черг і за смішні гроші. Назначені ліки обійшлися даром. У Криму таких немає взагалі", – написав він. Також кримчанин поскаржився на якість доріг та невеликий вибір продуктів у магазинах.

"З нормальною роботою у Дніпрі набагато краще, ніж у нас. Дороги – вище всяких похвал. Черг ніде не бачив. Хіба що на касах супермаркетів. А "хавчик"! "Хавчик" майже за символічні ціни. А різноманітність яка! А смак!" – зазначив він.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...