"Русский мир" процвітає: У мережі з'явилися дані про звірства бойовиків в Горлівці

Російські військові та місцеві бойовики без докорів сумління вбивають навіть своїх родичів та "бойових побратимів".

Бойовик "ДНР" у Горлівці. Фото: "Фейсбук".

За час окупації бойовиками терористичної організації "ДНР" н.п.Горлівка в мережі з'явилось багато зізнань тих, хто кинув місто в безодню страху, беззаконня і ненависті. Інформацію, як правило, публікують або бойовики, вже покинувши місто, або російські контрактники, які воювали далеко від дому, передають Патріоти України з посиланням на Донецькі вісті.

"Привіт, Чита! Привіт, Улан-уде! Привіт, Ясногорськ!", - російські військовослужбовці, навіть не ховаючись, на центральній вулиці Горлівки - проспекті Леніна ,в лютому вигукували назви рідних міст. Як з'ясувалося в цьому році, один з екс-ватажків бойовиків Ігор Безлер завів у засідку російську колону техніки, знищену в районі Авмросіївки в серпні минулого року. Про це розповів бойовик "ДНР" Валерій Глухарьов, який воював у загоні "Біса" і був поранений у тому бою.

Крім того, ці слова підтверджує син голови російської неонацистської організації "Російська Національна Єдність" Олександра Баркашова Михайло. За його словами, бойовики в той день втратили вбитими 86 чоловік. Завдяки розслідуванню уральських журналістів з'ясувалося, що підручна "Біса" Веселіна Черданцева після п'янки застрелила свого заступника Олексія Майорова.

Мінометник Ренат Бегаль з "першого мотострілецького підрозділу "ДНР" зарубав сокирою рідну маму і брата в селищі Гольмівське і намагався сховатися на території України. У травні стало відомо про чергове вбивство, скоєне бойовиком "ДНР" на окупованій території Донеччини. Інцидент стався в Горлівці, де "ополченець" вбив свою наречену, а вбивство так звана поліція "ДНР" намагалася повісити на невинну людину.

Горловчанін Олексій Сосонний, що називає себе "Вікінгом", вже не воює в "ДНР", а знаходиться в Росії, де і розповів про все що відбувається в "армії республіки". За даними журналістів, екс-міліціонер з Горлівки справжній зрадник - у минулому він проходив строкову службу в армії, а значить, порушив присягу, перейшовши на бік ворога.

За словами бойовика, російські танки ламаються від природного зносу, а запчастин до них не поставляють, а ЗСУ, в свою чергу, постійно посилюються, але останньою краплею, говорить окупант, стало демонстративне приниження українськими партизанами.

Вони замінували дорогу відразу за позиціями терористів, в ближньому тилу. Бандити підірвалися, а командування вирішило оформити їх як загиблих цивільних. Труп переодягли і сказали, що підірвався на рибалці, а поранених поклали в лікарню з "побутовими травмами".

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...