"Русский мир" прийшов, звикайте: Окупаційна влада радить кримчанам ставити на вікна грати через зростання крадіжок та пограбувань

У Севастополі зафіксовані випадки, коли злочинці проникали в житло через вікна або викрадали майно громадян із застосуванням вудки або інших засобів, які закидалися в вікно.

Ілюстрація:kuznia.com.uaУ Севастополі значно почастішали випадки квартирних крадіжок, через що городянам порадили ставити на вікна металеві решітки. Про це повідомляє російська міліція, яка працює на окупованому півострові, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

"Щоб не стати жертвою квартирної крадіжки, не розповідайте про ваш матеріальний достаток, утримуйтеся від спілкування з особами, що ведуть антигромадський спосіб життя, не запрошуйте додому малознайомих громадян. Найбільш надійним способом захисту житла є охоронна сигналізація", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомляється, відомі випадки, коли злочинці проникали в житло через вікна або викрадали майно громадян із застосуванням вудки або інших засобів, які закидалися в вікно.

Тому окупаційна влада рекомендує жителям перших поверхів поставити на вікнах грати з міцного металу, а також закривати вікна, йдучи з дому. Гроші та ювелірні вироби відтепер радять зберігати в "міцних сейфах".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...