"Сама навіть ніколи не тримала зброю в руках": У "Правому секторі" розкритикували резонансну заяву Фаріон

Боєць впевнений, що більшість українських політиків займаються популізмом: самі вони ніколи не позбавляли життя людей, але хочуть, щоб солдати знищували максимально велику кількість противників.

Пропозиція Ірини Фаріон бійцям не сподобалась. Фото: Телеграф.

Заступник командира "Правого сектора" Іван Мирний прокоментував заклик колишнього парламентарія Ірини Фаріон навчитися добивати окупанта, пише "ССО-1492.news". Новину передають Патріоти України.

Боєць впевнений, що розкидаються такими жорстокими фразами тільки ті люди, яким ніколи не доводилося брати зброю в руки і вбивати противника. Резонансна заява Фаріон, на його думку, повністю суперечить усім принципам людяності.

Мирний стверджує, що якщо противник лежить перед ним поранений і беззбройний, то він не може його добити. Це його принципи і принципи людяності. Боєць впевнений, що більшість українських політиків займаються популізмом: самі вони ніколи не позбавляли життя людей, але хочуть, щоб солдати знищували максимально велику кількість противників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...