"Самым крикливым сделали выстрел в ногу": Відомий підпільник розповів, як в "ЛНР" пригнічують голодні бунти

За інформацією Володимира Жемчугова, в Антрациті нещодавно знову вийшли пенсіонери: пенсій "ЛНР" ні на що не вистачає, продукти поганої якості (з РФ) і за завищеними цінами, ще й місцеві націнки роблять.

Володимир Жемчугов. Фото: ord-ua.com.

На окупованих територіях Луганської області становище простих людей стає все більш нестерпним, але жителі Донбасу бояться протестувати проти терористів. Про це в інтерв'ю сайту ОРД заявив Герой України, підпільник Володимир Жемчугов, що побував в полоні у бойовиків, передають Патріоти України.

"Люди боятся возмущаться. Когда летом 2014 перестали давать украинские пенсии и зарплаты, начался настоящий голод. В сентябре 2014 в Красном Луче была сводка по "скорой" 24 или даже 25 пенсионеров умерли от голода. Потому что с мая не давали пенсий и люди проели свои гробовые, начали умирать… И вот тогда пенсионеры в Красном Луче стали выходить. В городе заправляло казачество… Так вот пенсионеры стали требовать: "Давайте нам пенсии, кормите нас – коль уж вы власть". И вот как этот протест закончился: выдернули из толпы самых крикливых и сделали выстрел в ногу. Остальные сами разбежались. Так заканчиваются все голодные бунты там", - розповів він.

За інформацією Жемчугова, в Антрациті нещодавно знову вийшли пенсіонери: пенсій "ЛНР" ні на що не вистачає, продукти поганої якості (з РФ) і за завищеними цінами, ще й місцеві націнки роблять. "Сейчас существует таможня между "ЛНР" и "ДНР" — даже между собой торгуют с пошлинами. Люди вышли, и их разогнали, выпустив две очереди поверх голов. Так вот и рабочие шахт понимают, что сопротивляться бессмысленно – они просто собираются и едут на заработки в РФ — все те, кто потерял работу. Все уже поняли, что судов как таковых нет, всем управляет военная комендатура, на справедливость рассчитывать не приходится", - пояснив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...