"Сегодня орков тра*нули": У мережі показали листівки, які скинули над окупованим Донецьком (фото)

На одній з листівок зображений глава Пентагону Джеймс Меттіс, також відомий як "скажений пес", який адресує бойовикам слова " Ми прийдемо. Скоро".

Фото:Twitter

У соціальних мережах показали листівки, які адресовані бойовикам так званих "ДНР" і "ЛНР". Фото було опубліковано в Twitter користувача Fashik Donetskiy, зазначають Патріоти України.

За словами блогера, дані листівки були скинуті над окупованих Донецьком, що викликало істеричну реакцію з боку терористів.

"Хто не бачив реакцію орків на те, що їх тр**нули, коли сьогодні птеродактилі скинули 1500 листівок в районі Свято-Преображенського храму, той не потрапив на люту комедію. Живіть з цим тепер", - зазначив автор публікації.

"Кажуть, Моторола таку листівку в ліфті знайшов", "А Гіві в машині", "Хочеш, щоб твій район прибрали, накидай листівок, після них навіть землю помиють", - жартують люди в коментарях.

Імовірно, листівки були скинуті над окупованих Донецьком.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...