Секс-гра пішла не так: ЗМІ дізналися подробиці смерті у Лондоні соратника Березовського

Як відомо, тіло олігарха Миколи Глушкова знайшла донька в квартирі у Нью-Мальдені. На шиї були виявлені сліди від удушення.

Микола Глушков. Фото:МК

Смерть соратника російського олігарха Бориса Березовського Миколи Глушкова, який помер 13 березня, могла статися під час секс-гри з 20-річним коханцем. Про це розповів виданню Daily Mail знайомий Глушкова, інформують Патріоти України.

"Я про нього трохи знаю, крім того, що його звали Денис, що він був набагато молодший, я б сказав близько 20 років, і був з Росії, як і Микола. Я думаю, що поліція встановлює, чи міг він померти під час секс-гри, яка пішла жахливо не так", - зазначив чоловік.

За словами знайомого Глушкова, соратник Березовського спочатку дотримувався гетеросексуальної орієнтації. Крім того, бізнесмен жив один. А Денис залишався у нього періодично ночувати. За словами джерела, 20-річний росіянин виявив тіло Глушкова разом з його дочкою. Вони викликали поліцію.

Про смерть Глушкова стало відомо 13 березня. Першим про це розповів власник газети "Ведомости" Дем'ян Кудрявцев. Пізніше, друзі російського бізнесмена заявили, що вважають його смерть підозрілою.

Тіло олігарха знайшла донька в квартирі у Нью-Мальдені. На шиї були виявлені сліди від удушення. У поліції розповіли, що Глушкова душили собачим повідцем.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...