"Сепаратистам вхід суворо заборонений!", або патріотичний ремонт в українській висотці (фото)

Розфарбувавши стіни в кольори українського державного прапора та Правого сектора, волонтер дав зрозуміти, що сепаратистам тут не місце.

Патріотичний ремонт в Киеві. Фото www.obozrevatel.com

Волонтер з Києва Річард Горда розфарбував загальний коридор в столичній висотці в патріотичні кольори. Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Делаю ремонт на этаже. Будет четырех цветов + фотовыставка моих работ", - повідомив Горда. У коментарях користувачі цікавляться, як поставилися до нового забарвленням коридору сусіди. "Патриотично, но мрачновато. А что соседи говорят?" - написала Оксана Воробйова.

"Нравится. Картину фотографируют", - відповів волонтер. Як видно на фото, крім стін, Горда розфарбував віконні рами, двері і сміттєпровід. "Мусоропровод особенно радует", - пише Ірина Алексійчук. У свою чергу Юрій Лещенко пожартував, що на сміттєпровід "просится герб расеи".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...