Серед терористів паніка: У боях під Ясинуватою "республіки" несуть втрати, поранених не встигають рятувати, - джерела

Бойовики пригнічені та деморалізовані через втрату контролю над важливою ділянкою дороги.

Ілюстрація:kraina-info.com

8 березня колишній командир горлівських бойовиків Ігор Безлер підтвердив, що бандформування втратило контроль над Ясинуватською розвилкою. При цьому зіткнення з ЗСУ вони спровокували самі, пішовши в атаку на Авдіївку. Про це стало відомо з допису на сторінці дружини Безлера у ВКонтакте, інформують Патріоти України.

"На позиції поблизу Ясинуватського поста ДПС напередодні були зігнані практично всі підпорядковані безпосередньо йому підрозділу. Після видачі бійцям по одному автоматному магазину вони були урочисто відправлені на зачистку так званої "промки" ", - написав у соцмережі Безлер, зазначивши, що сам Захарченко після того, як віддав накази, поспішив святкувати перемогу в кафе "Бір Стаун".

В результаті бойовики понесли значні втрати і були змушені відступити. У соціальній мережі найманці пишуть, що 10 березня в їх рядах налічувалося понад 30 невпізнаних загиблих, число поранених не злічити.

"Тепер прямої дороги з Горлівки в Донецьк немає. Йде жахлива м'ясорубка під Ясинуватою", - пишуть найманці в своїх пабліках.

У повідомленнях бойовиків відзначається, що їм заборонено "вибивати" українських військовослужбовців, всі деморалізовані. Сьогодні вранці під Ясинуватою поновилися бої.

Нагадаємо, в штабі АТО відзначають, що не провокували боїв за трасу під Ясинуватою, дотримуючись мінських угод.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...