"Шансів вижити в нещасного не було": Гендиректор «DreamTown» став винуватцем ДТП, але справу можуть зам'яти (відео)

Давид Джинчарадзе на своєму "Volkswagen Touareg" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Hyundai Getz", водій якого загинув на місці.

ТРЦ "DreamTown". Фото: Надзвичайні новини.

Генеральний директор ТРЦ "DreamTown" Давид Джинчарадзе може уникнути покарання за ДТП, в якій загинула людина. Винуватець ДТП знаходиться у лікарні через отримані травми. Натомість поліція у цій справі лише змінює слідчих. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Надзвичайні новини.

12 вересня біля одного зі столичних торгівельних центрів сталася страшна аварія. Давид Джинчарадзе на своєму "Volkswagen Touareg" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Hyundai Getz", водій якого загинув на місці. У Сергія Лозанюка залишились дружина та син. "Він їхав додому, подзвонив мені десь о пів на п'яту", - згадує жінка загиблого Рима.

За словами свідків ДТП, після зіткнення з позашляховиком шансів на життя у Сергія не було. Люди, що бачили аварію, одразу назвали винуватцем водія джипа. "Водій джипа вискочивна зустрічну смугу. Зараз починають з'являтися якісь свідчення, які суперечать реальним подіям, і я боюся, що цю справу можуть зам'яти", - говорить свідок ДТП Олександр Фролов.

Рідні загиблого бояться, що директор ТРЦ може уникнути покарання. Тож журналісти "Надзвичайних Новин" спробували відшукати його у самому закладі, але як виявилося, Давида Джинчарадзе не бачили на робочому місці з моменту ДТП. Помічниця гендиректора запевнила журналістів, що він перебуває у медзакладі на лікуванні і від слідства переховуватися не збирається.

"Зараз ви не можете з ним зустрітись, бо він знаходиться на лікуванні. Йому потрібен час, аби реабілітуватись після цього випадку", - сказала помічниця гендиректора Людмила. Поки журналісти зайнялися розслідуванням інциденту, слідчий вийшов на зв'язок із рідними загиблого. Але те, що почули рідні, їх шокувало: свідки ДТП досі не опитані, а місцезнаходження іншого учасника ДТП невідоме. Натомість співробітниця відділу комунікації ГУ НП в м. Києві Ірина Левченко це спростовує.

"Водій автомобіля "Volkswagen Touareg" також отримав травми і зараз перебуває на стаціонарному лікуванні у медичному закладі. Від слідства він не переховується. Наразі уже призначені автотехнічна та транспортно-трасологічна експертизи",- говорить співробітниця.

Ця справа має чимало спільного із трагічною ДТП, в якій загинув відомий репер Ларсон. Аварія трапилася 17 вересня рік тому. Співака, який їхав на своєму мотоциклі, збила на позашляховику класу "люкс" лікар-спеціаліст і керівник клініки "Альтера" Ірина Скляренко. За словами свідків ДТП, вона навіть не вийшла з машини, аби перевірити стан потерпілого. А доки слідчі починали розслідування, зі штрафмайданчика зник головний речовий доказ - дорогий джип. А сама Ірина закрила свою клініку та втекла за кордон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...