"Шапка горить": Прес-служба Верховної Ради видалила із повідомлення заклик Волкера

"Слугам народу", здається, не сподобалася заява американця про те, що для повернення територіальної цілісності необхідно відкинути "вузькопартійні інтереси".
Верховній Раді слова Курта Волкера не сподобалися? Фото: РБК.

Прес-служба Верховної Ради отредактировала повідомлення про зустріч в парламенті спецпредставника США Курта Волкера з депутатами. З повідомлення вирізали його заяву про те, що для повернення територіальній цілісності необхідно відкинути "вузькопартійні інтереси". Текст початкового повідомлення збережений в кеші Google, передають Патріоти України.

"Також він (Волкер, - ред) звернув увагу учасників зустрічі, що для повернення територіальної цілісності і суверенітету вкрай важливим є збереження політичної єдності усередині країни, заради якої політичні сили повинні працювати як одна національна команда, відсуваючи свої вузькопартійні інтереси або власні персональні амбіції на другий план", - говорилося в первісному повідомленні парламенту. Пізніше ці слова були видалені з тексту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...