"Шарик, ты - балбес!": У Росії зліпили наступника "лайнопівня" (фото)

Своїми скульптурами Михайло Боппосов породив в Якутії цілу традицію "статуй" з гною, який добре застигає при місцевих морозах.

Чергова "скульптура" Михайла Боппосова. Фото: yakutiamedia.ru.

У Росії скульптор-самоучка Михайло Боппосов з якутського села Уолба знову виліпив з гною символ наступаючого року - на цей раз він зобразив собаку в будці. Про це пише YakutiaMedia, передають Патріоти України.

Як відомо, за східним календарем 2018 рік вважається роком Жовтого земляного собаки, тоді як рік, що минає був роком Червоного вогняного півня. Майстер традиційно виготовляє з гною скульптуру символу року. Разом зі своїми братами він в кінці 2016 представив фігуру півня висотою 3,5 метра і довжиною 4,2 метри.

Своїми скульптурами Боппосов породив в Якутії цілу традицію статуй з гною, який добре застигає при місцевих морозах. Творіння скульптора традиційно стало предметом насмішок в соцмережах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...